Genom att ta dig tid och unna dig en egen stund av personlig omvårdnad så kommer du att få en bättre energi för att orka med vardagen med alla dess påfrestningar som du kan tänkas utsättas för. Kropp och själ får sitt och du blir medveten om kroppens eget sätt att hantera stressreducering.

Du kan kombinera en healing med en chakrabalansering.

Vid en healing går man in på den delen av vårt energisystem som ligger utanför vår synliga kropp och behandlar de energifält som rör våra känslomässiga och psykiska upplevelser. Här kan det ligga både för oss medvetna och omedvetna trauman som skapar  tröghet i energiflödet och som i sin tur kan påverka vår fysiska kropp och våra organ. Genom att föra över en universell energi kan man lösa upp dessa blockeringar och det blir fritt flöde till kroppens alla energibanor.
                                                         
Vid en chakrabalansering skapar man en lugnare känsla, genom att föra över universell energi som påverkar energicentra/chakran i kroppen. Våra chakran har till uppgift att se till att alla organ i kroppen får den energi som behövs för att hålla alla kroppens funktioner igång. Genom att alla chakran får en stabilare rörelse, kommer vi in i en harmonisk känsla och kan stå emot sjukdomar och stress bättre. Ingen har ett helt harmoniskt chakrasystem. Vi blir alla påverkade av våra känslor och sinnesstämningar och dessa gör att vårt chakrasystem kommer i obalans.